Читај ми!

Fudbaleri Zvezde stigli na Kipar pred meč sezone

Igrači i stručni štab Crvene zvezde doputovali na Kipar, gde će u sredu igrati meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv tamošnjeg šampiona Omonije (RTS 1, sreda, 17.00).

Fudbaleri Crvene zvezde čarter-letom sa aerodroma "Nikola Tesla" krenuli su put glavnog grada Kipra na megdan ekipi Omonije.

Pred crveno-belima je utakmica godine, duel treće runde kvalifilacija za Ligu šampiona.

U slučaju trijumfa, Zvezda bi obezbedila učešće u Ligi Evrope, ali, ono što je važnije, i priliku da kroz dvomeč plej-ofa Lige šampiona sa grčkim Olimpijakosom treći put zaredom izbori plasman u elitno takmičenje.

Trener Dejan Stanković na put je poveo 20 igrača, koji će pokušati da obezbede toliko željeni prolaz i pobedu.

Na spisku putnika našli su se: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Milan Rodić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, Mirko Ivanić, Dušan Jovančić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Srdan Spiridonović, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović i Dijego Falčineli.

Ove sezone u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igra se samo jedna utakmica, a ukoliko ne bude pobednika u regularnom delu, igraće se produžeci, pa ako i tada meč ne bude rešen, izvodiće se jedanaesterci.

Utakmica između Omonije i Crvene zvezde igra se u sredu u Nikoziji sa početkom u 17 časova, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво