Читај ми!

Zvezda mislila na Omoniju ali pobedila Čuku, debi Falčinelija

Sigurnom i efikasnom igrom igrači Crvene zvezde savladali su Čukarički na Banovom Brdu sa 3:1 i tako napravili lepu uvertiru pred najvažniju utakmicu sezone protiv Omonije na Kipru (sreda od 17.00). Prvi nastup u dresu slavnog beogradskog tima zabeležio je i novajlija Dijego Falčineli.

Ovde pogledajte naš lajv blog sa ovog meča.

Crveno-beli su odlično otovorili meč i došli do prednosti već u trećem minutu preko Milunovića, koji bio najspretniji nakon pokušaja Boaćija i odbijene lopte koju je snažnim i preciznim udarcem poslao u mrežu golmana Petrovića.

Ivanić je duplirao prednost u petom minutu nastavka nakon šuta sa 16-17 metra nakon kojeg je lopta pogodila jednog odbrambenog igrača i promenila put taman toliko da završi u mreži.

Ubrzo nakon toga je Gelor Kanga postigao treći gol, i to iz penala koji je prethodno iznudio Vukanović u 54. minutu.

Do kraja meča viđene su dve stative (po jedna na obe strane), teška povreda kolena kapitena domaćih Marka Docića nakon starta Sanoga na isteku sata igre, da bi konačan rezultat u 84. minutu postavio Milan Savić.

Meč i sedmu pobedu Zvezde u isto toliko mečeva u prvenstvu obeležio je i debi italijanskog napadača Dijega Falčinelija, koji je ranije danas potpisao ugovor o jednogodišnjoj pozajmici sa Zvezdom.

Srpskog šampiona u sredu od 17 časova u Nikoziji očekuje najvažnija utakmica sezone i duel trećeg kola kavlifikacija za Ligu šampiona protiv ekipe Omonije, šampiona Kipra.

Taj meč umnogome će odrediti sezonu najtrofejnijeg srpskog kluba.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво