Miletić napustio Partizan, karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji

Fudbaler Partizana Nemanja Miletić posle tri godine napušta Humsku i karijeru će nastaviti u klubu Al Raed iz Saudijske Arabije.

On je u Partizan došao iz belgijskog Vasterloa 2017.godine i odlazi nakon 162 utakmice, devet golova i dva trofeja u Kupu Srbije.

"Svaki igrač u jednom trenutku poželi da nastavi i osveži svoju karijeru i ode u drugi klub, a kada taj dan dođe onda mu se vrate sve najlepše uspomene, zaboravi sve nedaće i probleme i razumno bude veoma teško", rekao je Miletić.

"Već nekoliko sezona, posebno posle dobrih partija u Ligi Evrope postojalo je interesovanje za nastavak karijere i iz Francuske i drugih zemalja, ali tada sam bio potreban Partizanu i uvek je ta moja ljubav prema klubu bila prioritet."

Kako navodi, ne može da ne kaže da je u Partizanu uživao.

"Doneo mi je sve najlepše, pobede, grupnu fazu Ligu Evrope, sjajne evropske utakmice, pobede u derbijima. Iz Partizana sam upisao i dobio poziv za nacionalnu selekciju i sve to zajedno govori o tome kako smo radili i šta je Partizan kao institucija."

Samo jedno mu nedostaje...

"Ostala je velika žal za titulom, to je jedino što mi je uvek, a i svima rak rana, ali sam siguran da će moji saigrači trofej vratiti u Humsku i da ću se sa njima radovati na terenu. Za desetak dana odlazim u Arabiju gde počinjem svoj novi životni ciklus. Saigračima, svim zaposlenima u Humskoj i na Teleoptiku, svim navijačima poručujem da budu uz Partizan! Svi mi odlazimo i dolazimo, ali naš Partizan je iznad svih. Momci, sa vama do titule", poručio je 29-godišnji fudbaler.