Ostaje! Mesi kritikovao upravu, ali ostao u Barsi

Argentinski fudbaler Lionel Mesi saopštio je da je uprkos želji da napusti klub, odlučio da ostane u redovima Barselone.

Sagi je došao kraj, Leo Mesi ostaje u Barseloni, bar do isteka ugovora.

Nakon nekoliko burnih dana u Barseloni, Mesi je prelomio i doneo odluku da ostane u klubu u kojem je ponikao.

Do te odluke došlo je nakon što uprava nije želela da ga proda za sumu manju od otkupne klauzule u ugovoru u iznosu od 700 miliona evra.

"Nisam bio srećan i želeo sam da odem. Ipak, kako mi to nije bilo dozvoljeno, ostaću u klubu, jer ne želim nikakve pravne postupke protiv Barselone. Rukovodstvo kluba, na čelu sa Bartomeuom je katastrofalno", izjavio je Mesi za Gol.

Mesi je, nakon nekoliko dana razmišljanja, odlučio da ne želi da slučaj odvuče na sud, već da ispoštuje odluku kluba i ostane.

"Barselona je klub koji volim i nisam želeo da situacija eskalira do suda. Rekao sam klubu i predsedniku nekoliko puta tokom prošlih 12 meseci, da želim da napustim klub i rečeno mi je da mogu to da uradim na kraju sezone. Oni nisu ispoštovali svoj deo dogovora. Istina je ta da rukovodstvo nema nikakav plan, već se problemi rešavaju tako što se 'zapuše rupe' onda kada se pojave", rekao je Mesi.

Brojni evropski mediji navode da će Mesi ostati u Barseloni samo do leta 2021. godine, kada mu ističe ugovor i kada bi trebalo kao slobodan igrač da pređe u redove Sitija ili PSŽ-a.

 

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво