Partizan gostuje u Surdulici

Fudbaleri Partizana gostuju ekipi Radnika u meču četvrtog kola Superlige Srbije. Utakmica u Surdulici igra se od 19 časova. Tok meča i kretanje rezultata pratite na našem portalu.

Partizan se u prošlom kolu protiv Javora vratio na pobednički kolosek, a sada izabranike Save Miloševića očekuje novi izazov - gostovanje Radniku iz Surdulice.

Moramo jasno da pokažemo kako nema nedodirljivih i igraće uvek oni koji su spremni da odgovore na sve zahteve, poručio je trener fudbalera Partizana Savo Milošević uoči gostovanja Radniku iz Surdulice.

Utakmica 4. kola Superlige Srbije između Radnika i Partizana igra se od 19 sati.

Vojvodina u Novom Sadu dočekuje lučansku Mladost, koja uz Zvezdu ima maksimalan učinak na startu, dok Čukarički gostuje debitantu Zlatiboru, koji ima tri poraza od početka prvenstva.

Fudbaleri Crvene zvezde zadržali su maksimalan učinak pošto su na otvaranju četvrtog kola Superlige Srbije savladali subotički Spartak u Beogradu sa 3:2 (1:1). Dva gola za crveno-bele postigao je Ben, a jedan Tomane. Strelci za Spartak bili su Tufegdžić i Nikolić. 

Raspored 4. kola Superlige:

Petak: Crvena zvezda - Spartak 3:2 (1:1)

Subota:

Inđija - Napredak 17.00
Radnik - Partizan 19.00
Novi Pazar - Javor 19.00
Radnički Niš - Mačva 19.00
Zlatibor - Čukarički 19.00

Nedelja:

Bačka - TSC 18.00
Metalac - Proleter 20.00
Rad - Voždovac 20.00
Vojvodina - Mladost Lučani 20.00

Tabela: Crvena zvezda 12 bodova, Spartak 9, Mladost Lučani 9, TSC 7, Čukarički 7, Proleter 7, Partizan 6, Radnički Niš 6, Vojvodina 5, Radnik 3, Javor 3, Novi Pazar 3, Voždovac 3, Mačva 3, Napredak 3, Metalac 3, Bačka 1, Indija 0, Rad 0, Zlatibor 0.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво