Španski mediji o debaklu Barselone: Istorijsko poniženje

Španski mediji složni su u oceni da je debakl fudbalera Barselone u četvrtfinalu Lige šampiona od Bajerna sa 8:2, istorijsko poniženje.

Fudbaleri Bajerna plasirali su se u polufinale Lige šampiona, pošto su sinoć u Lisabonu deklasirali Barselonu sa 8:2 (4:1).

U pobedi koja će ostati zapisana u istoriji, golove za Bajern postigli su Tomas Miler u 4. i 31. minutu, Ivan Perišiću u 22, Serž Gnabri u 28, Džošua Himik u 63, Robert Levandovski u 82. i Felipe Kutinjo u 85. i 89. minutu.

"Najtužnija noć u istoriji Barselone. Ovo je ponižavajući rezultat, u rangu poraza u finalu Lige šampiona u Atini 1995. godine od Milana 4:0", navodi Marka.

"Istorijsko poniženje" je naslov u Sportu i AS-u, dok Mundo Deportivo kaže da je poraz od Bajerna "kraj sramotnog ciklusa", podsetivši u tekstu da Barselona prvi put posle 12 godina završava sezonu bez trofeja.

Šta dalje? Jasno je da prvo sledi smena "nedoraslog" trenera Kike Setijena, kao i velika rekonstrukcija tima u kojoj niko nije nedodirljiv, pa ni Lionel Mesi, navode mediji.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво