Kraj jedne ere na "Etihadu", David Silva ide u Lacio

David Silva, posle 10 godina provedenih u dresu Mančester sitija, u ponedeljak bi trebalo da bude predstavljen kao novi član Lacija.

Španac je legenda Mančester sitija, a na "Etihadu" je proveo čitavih 10 godina. Italijanski mediji pišu da je stvar već gotova, kao i da će Silva u ponedeljak biti prestavljen kao novi član Lacijala.

Silva se već oprostio od saigrača, a iako su mnogi verovali da će karijeru nastaviti u američkoj MLS ligi, ili rodnoj Španiji, fudbalski "Merlin" se odlučio za Čizmu.

Lacio je u prethodnoj sezoni bio ozbiljan konkurent Juventusu u borbi za Skudeto, a u narednoj će igrati u Ligi šampiona, što je bio ozbiljan faktor da Silva prihvati ponudu "nebesko plavih".

Takođe, očekuje se da će za trogodišnji ugovor dobiti značajna primanja, što nije nevažno za fudbalera koji ima 34 godine.

U Laciju će imati priliku da sarađuje sa vrhunskim napadačem, Ćirom Imobileom, koji je ove sezone sa 35 pogodaka u Seriji A poneo priznanje najboljeg strelca Evrope.

Silva je u petak odigrao poslednji meč na "Etihadu", učestvovao je u pobedi Sitija nad Realom, koja je "građane" odvela u četvrtfinale Lige šampiona.

уторак, 16. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво