Aničić: Zvezda najkvalitetnija, ali nema predaje unapred

Trener fudbalera Mačve Dragan Aničić na konferenciji za medije pred utakmicu sa Crvenom zvezdom istakao da im je rival najkvalitetniji tim u ligi, ali da svakako nema predaje. Od svojih igrača očekuje da prvo uživaju u utakmici, a potom daju sve od sebe da ostvare dobar rezultat.

Zvezda u nedelju od 18.30 sati gostuje u Šapcu, a Dragan Aničić poručuje da nema predaje unapred.

"Kada igrate protiv Crvene zvezde, stvar je jasna, to je sigurno najkvalitetnija ekipa u našoj ligi, što ne znači da se mi predajemo pre utakmice. Sigurno je da ćemo pokušati da na svaki mogući način neutrališemo taj njihov kvalitet u igračkom kadru. Ne plašimo se, ovo je za nas jedan izazov i igrači će pokušati ono što je u ovom trenutku možda neostvarivo", istakao je Aničić. 

"Zvezda ima tridesetak igrača u svom pogonu i svaki od njih ima kvalitet da reši utakmicu. U prethodna dva kola imali ste priliku da vidite lepu i efikasnu igru crveno-belih."

Trener Mačve je podsetio i na ranije mečeve sa crveno-belima istakavši da od svog tima očekuje da da sve od sebe. 

"U nekim utakmicama koje smo igrali ranije protiv Zvezde, pokazalo se da možemo da im pariramo, neke partije su rešavali lagano, tako da očekujem od mojih igrača prvo da uživaju u ovoj utakmici, kao i da daju sve od sebe da zabeležimo dobar rezultat", izjavio je Aničić na konferenciji za medije.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво