Bejl razbesneo navijače Reala, igra mu se golf, a ne fudbal

Velški fudbaler Garet Bejl ponovo je razbesneo brojne navijače madridskog Reala. Bejl se nije našao u protokolu "kraljevskog kluba" za revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Mančester sitija. Kako je naveo trener Zidan, Bejlu se nije igralo na "Etihadu", a izgleda da mu se više igrao golf u Madridu.

Ovo nije prvi put da Bejl i njegova strast prema golfu iznerviraju navijače Reala.

Velšanin je jedan od najplaćenijih pojedinaca u "kraljevskom klubu", a nije otputovao sa ekipom za Mančester na revanš meč osmine finala Lige šampiona.

Trener Reala Zinedin Zidan izjavio je da se Bejlu "nije igralo na Etihadu, te da zato nije u protokolu za izuzetno bitan meč.

Španski mediji na dan utakmice pronašli su Bejla na golf terenu u Madridu, što je u velikoj meri razbesnelo navijače prvaka Španije.

Velšanin se našao na ogromnom udaru kritika u Španiji prošle godine, kada se nakon utakmice nacionalnog tima slikao ispred transparenta na kojem je pisalo: "Vels, golf, Real Madrid, prioriteti tim redom".

Real Madrid od 21.00 čas večeras gostuje u Mančesteru kod ekipe Sitija u okviru revanš utakmice osmine finala Lige šampiona.

Madriđani će pokušati da preokrenu rezultat, pošto su u prvom susretu poraženi na svom terenu sa 2:1.

Pored Bejla, Zidan ne može da računa ni na kapitena Ramosa, koji je suspendovan.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво