Milošević: Napredak je najteži rival Partizana

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pred meč prvog kola Superlige protiv Napretka iz Kruševca, rekao je da njegov tim očekuje najteži rival.

"Svaki protivnik je težak i nezgodan u prvim kolima, a mi imamo dva gostovanja (Kruševac i Novi Pazar prim. aut), koja su tradicionalno neugodna. Sutra nas očekuje najteži rival, bar otkad sam ja trener Partizana. Sa Napretkom smo imali više problema nego sa ostalim ekipama u Superligi i to poziva na oprez", rekao je Milošević na konferenciji u Humskoj.

Milošević je istakao da prethode utakmice protiv Napretka pozivaju na maksimalnu koncentraciju i pred sutrašnji meč.

"Trudio sam se prethodnih nedelja da ekipu pripemim za tu prvu utakmicu u Kruševcu, jer samo ako u ovu utakmicu uđemo sa motivom i željom kao da je to Crvena zvezda ili neka evropska utakmica, možemo da se nadamo dobrom rezultatu. To će ove godine generalno važiti za sve utakmice u Superligi, a pogotovo za ovu prvu", rekao je Milošević.

Šef stručnog štaba rekao je i da se "po logici stvari nameće da Aleksandar Popović bude prvi golman", kao i da će navijači uskoro moći na terenu da vide Makija Banjaka, koji neće biti spreman za sutrašnju utakmicu.

Milošević nije hteo da komentariše povratke Gejlora Kange i Aleksandra Kataija u Crvenu zvezdu, jer kako kaže, nije njegov posao ono što radi Zvezda.

"Obojica su dobri i kvalitetni igrači, gledao sam ih ranije. Ta vraćanja mogu da budu i pozitivna i negativna, videćemo kako će to da izgleda u Zvezdi. Što nas tiče, mi ne planiramo da dovodimo bivše igrače. Može da se desi da iskrsne nešto dobro, a da ne košta mnogo, onda ćemo u tom slučaju da probamo da reagujemo. U ovom momentu smo popunjeni na svim pozicijma i nema potrebe da nešto preterano jurimo", zaključio je Milošević.

Meč između fudbalera Napretka i Partizana na programu je u subotu od 17.30 u Kruševcu.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">