Zašto je Klop zvao Fergusona u 03.30 ujutru?

Menadžer Liverpula Jirgen Klop doveo je Liverpul do dugo čekane titule šampiona Premijer lige, a zanimljiv je način i tajming kako je to saopštio jednom od svojih idola.

Nemački stručnjak je, logično, izabran za menadžera godine u Premijer ligia zanimljiva je anegdota vezana je za čuvenog Ser Aleksa Fergusona, čije ime i nosi prestižna nagrada.

Naime, Ferguson je u video poruci povodom nagrade nahvalio Klopa ističući kako je Nemac zaslužio ovo priznanje jer je Liverpul igrao fantastično, ali i otkrio:

"Zato ću mu oprostiti što me zvao i probudio u 3.30 ujutro da mi kaže da je Liverpul prvak. Hvala ti na tome, ali zaslužio si. Svaka čast", rekao je Ferguson.

Klop je zahvalio Fergusonu rečima da mu se divi, mada to nije baš primereno jer su Liverpul i Junajted ljuti i najveći rivali na Ostrvu.

"Sećam se, on je bio prvi britanski trener koga sam upoznao. Doručkovali smo zajedno, nisam siguran da li se seća, ali za mene je to bilo kao da sam upoznao papu. Kliknuli smo odmah", rekao je Klop, a preneo Bi-Bi-Si.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво