Real neće morati u karantin pred meč sa Sitijem

Tim Real Madrida neće morati u dvonedeljni karantin po dolasku u Ujedinjeno Kraljevstvo pred revanš meč osmine finala Lige šampiona sa Mančester sitijem. Vlada Engleske je odlučila da fudbalere izuzme od novog pravila o obaveznom karantinu za sve koji dolaze iz Španije, potvrđeno je za Skaj Sport.

Revanš meč Mančester sitija i Real Madrida treba da se odigra 7. avgusta na Etihadu, a kako je u Ujedinjenom Kraljevstvu ponovo na snazi pravilo o obaveznom karantinu za sve koji dolaze iz Španije to je predstavljalo problem zbog koga je vlada donela posebnu odluku.

Već postoje smernice koje omogućavaju održavanje određenih elitnih međunarodnih sportskih događaja, pa su one primenjene u ovom slučaju. 

Prema tim smernicama predviđeno je da od pravila obaveznog karantina budu izuzeti pojedinci koji žive i rade u kontrolisanim uslovima. To se posebno odnosi na sportiste, zvanična lica, trenere, medicinare, mehaničare i članove medijskih delegacija.

Revanš meč osmine finala Lige šampiona Mančester sitija i Real Madrida igraće se 7. avgusta, a u prvom meču na gostovanju u Madridu slavio je Mančester siti sa 2:1.

уторак, 16. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво