Katai: Fenomenalan je osećaj ponovo obući zvezdin dres

Fudbaleri Crvene zvezde nadigrali su IMT sa 2:0 u prvoj kontrolnoj utakmici u okviru priprema za novu sezonu. U timu je ponovo zaigrao iskusni napadač Aleksandar Katai koji je posle meča istakao da je fenomenalan osećaj ponovo obući crveno-beli dres i siguran je da će igra šampiona Srbije po završetku priprema biti "znatno bolja".

Posle pobede nad timom IMT-a Aleksandar Katai je bio posebno zadovoljan igrom ekipe ali i specifičnim osećanjima koje budi povratak u crveno-beli tim.

„Fenomenalan je osećaj ponovo obući Zvezdin dres. Iako je pripremna utakmica, naporno smo radili prethodnih dana. Prelepo je bilo ponovo igrati za Crvenu zvezdu. Pripreme su u toku, noge su teške, pored toga teren nije bio idealan, ali to ne sme da bude izgovor. Siguran sam da će naša igra po završetku priprema izgledati znatno bolje." rekao je Katai za sajt kluba.

Posebno je istakao zadovoljstvo napornim radom na pripremama.

„Sjajno radimo na pripremama, svaki igrač ulaže maksimalan napor da se pokaže, međutim na treneru je da priča o našem zalaganju. Pripreme su za desetku, za sada sve prolazi u najboljem redu."

Kao jedan od najiskusnijih igrača osvrnuo se i na specifičan odnos i saradnju sa najmlađim članovima tima. 

„Trudimo se da im pomognemo kako savetima, tako i samom podrškom nas starijih igrača. Sjajni su momci i siguran sam da ih očekuje blistava karijera. Podrška je uzajamna, usled cele situacije sa korona virusom jedni druge bodrimo što je i najbitnije za atmosferu u jednom timu. Okrećemo se nastavku priprema i sa nestrpljenjem iščekujemo početak sezone u kojoj ćemo pokušati da ostvarimo velike uspehe.", rekao je Katai.

Tim Zvezde očekuje još jedna kontrolna utakmica 20. jula protiv Metalca u Gornjem Milanovcu, a tri dana posle toga se crveno-beli vraju u Beograd na drugi deo priprema.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво