Ibrahimović u trećem licu najavio odlazak iz Milana

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović najavio je odlazak iz Milana u zanimljivom intervjuu, tokom kojeg je gotovo sve vreme govorio u trećem licu. Ibrahimović se osvrnuo na trenutnu situaciju među "rosonerima", istakavši da to nije klub koji je nekada dominirao "starim kontinentom".

Zlatan je kazao da on nije igrač za drugorazredna takmičenja poput Lige Evrope, želi da se nadmeće sa najboljima, što je dokazao gde god je nastupao.

"Ibra igra da osvoji nešto ili će ostati kod kuće. Rekli su mi da bi oproštaj u Americi bio previše laka stvar, pa sam se vratio u Milan. Ovde sam zbog strasti prema fudbalu, a kada se sve ovo sa virusom desilo, kao da mi je nešto govorilo da treba da se penzionišem", rekao je Ibrahimović.

Imao je spreman odgovor i kada je upitan o sukobu sa direktorom kluba Ivanom Gazidisom pre polufinala Kupa Italije.

"To je Ibra. Ibra je rođen da igra fudbal i najbolji je kad igra fudbal. Vidim šta se dešava u klubu, ako će biti ovako i na dalje, nećete me više videti ovde. Ibra nije igrač za Ligu Evrope. Milan nije klub za Ligu Evrope. Ovo nije 'veliki Milan' koji sam nekada video, ali moramo da uradimo sve do kraja. To sam im i rekao. Morali smo da se objasnimo."

Iako je spominjao mogući kraj karijere, ostavio je mogućnost da je nastavi u nekoj drugoj sredini.

"Ibra je ovde, Ibra vodi računa. Moram da budem ovde ili ćete, u suprotnom, izgubiti navijače. Ne znam da li će biti još neki klub posle Milana, ali nikada ne zatvaram vrata mogućnostima. Otići ću jedino negde gde ću imati neku vrstu kontrole, a ne tamo gde reči ne vrede ništa. I dalje imam mnogo strasti za ono čime se bavim."

Za kraj, prokomentarisao je i navode da će od sledeće sezone trener Milana biti Ralf Ragnik, umesto Stefana Piolija.

"Ko je to? Ja ne znam ni ko je taj čovek", zaključio je u svom stilu.

"Rosoneri" na šest kola do kraja Serije A zauzimaju sedmo mesto sa 49 bodova i nemaju šanse da izbore Ligu šampiona, pošto četvrtoplasirani Inter beži 16 poena.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво