Fudbaleri Partizana počeli pripreme za novu sezonu

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za novu sezonu. Izabranici Sava Miloševića okupili su se na SC Teleoptik na početku priprema za novu sezonu, a šefu stručnog štaba crno-belih na prozivci se javilo 28 igrača.

Igrače je predvodio kapiten Vladimir Stojković da bi ih zvanično pozdravili predsednik FK Partizan Milorad Vučelić i šef struke Savo Milošević. 

"Voleo bih da pozdravim predsednika, potpredsednika, direktore, članove izvršnog odbora i sve vas ovde, da vam poželim srećan rad. Čeka nas nova etapa, koja će biti još teža od onih koje smo imali, a znate koliko su one bile teške prethodne godine. Nadam se da ste svi došli zdravi i voljni i orni za rad", rekao je Milošević na obraćanju u SC Teleoptik.

Šefu stručnog štaba crno-belih na prozivci se javilo 28 igrača:

Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Aleksandar Popović, Nemanja Miletić, Bojan Ostojić, Uroš Vitas, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Saša Zdjeelar, Bibars Natko, Milan Smiljanić, Lazar Marković, Sejduba Suma, Lazar Pavlovic, Filip Stevanović, Takuma Asano, Đorde Ivanović, Slobodan Stanojlović, Umar Sadik, Bojan Matić, Nikola Štulić, Denis Stojković, Uroš Knežević, Nikola Čolić, Dragan Bojat, Savo Arambašić i Boris Krstić.

Igrače je zvanično pozdravio i predsednik FK Partizan Milorad Vučelić, a među članovima upravnog odbora i stručnog štaba prisutni su bili i potpredsednik kluba profesor dr. Vladimir Vuletić i generalni direktor kluba Miloš Vazura.

"Mi smo u takmičenjima u prethodnoj godini pokazali da smo pravi srpski klub. Igrali smo briljantno, imali sjajne pobede, ali na kraj nismo trijumfovali ni u jednom takmičenju. Od Kosova, to je srpski specijalitet. Za utehu, može se reći da smo srpski klub, što je samo po sebi dovoljno. Voleo bih da izneverimo tu veliku tradiciju ovog naroda i da izvneverimo ta olimpijska načela po kojima je važno učestovati. Da ove godine pobedimo, pre svega u prvenstvu, da postignemo što bolji uspeh u Evropi i da osvojimo Kup, koji smo ove godine izgubili zahvaljući našoj lošoj utakmici", rekao je Vučelić.