Milošević: Zadovoljan pristupom, neki igrači troše kredit

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je da je generalno zadovoljan izadnjem svog tima na meču protiv Radnika iz Surdulice. Dvostruki strelac Partizana Takuma Asano izjavio je da je zadovoljan svojim izdanjem u pobedi protiv Radnika iz Surdulice, ali da ostaje žal za propuštenim šansama.

Crno-beli plasirali su se u polufinale Kupa pobedom protiv Radnika od 2:1.

"Dobra, prva kup utakmica. Znali smo da će biti teško, da je protivnik motivisan. Uspeli smo da postignemo dva gola i da napravimo još nekoliko akcija i šansi", rekao je Milošević posle meča.

Milošević je istakao i da je loša realizacija opet bila problem njegovog tima, ali da je imao čime i da bude zadovoljan.

"Najveći problem je opet bila realizacija. Kad promašite toliko šansi, uvek na kraju strepite. Neki igrači polako troše kredit koji imaju, ali i te stvari ćemo rešavati u svlačionici. Genaralnio mogu da budem zadovoljan odnosom tokom svih 90 minuta, Imali smo problem na početku meča da uđemo u igru zbog prekida, nije bilo za očekivati da momci odmah uđu koncentrisano", zaključio je Milošević.

Asano: Zadovoljan, ali i nesrećan zbog propuštenih šansi

Dvostruki strelac Partizana Takuma Asano izjavio je da je zadovoljan svojim izdanjem u pobedi protiv Radnika iz Surdulice, ali da ostaje žal za propuštenim šansama.

"Sa jedne strane sam zadovoljan postignutim, jer sam dao dva gola i plasirali smo se u polufinale Kupa Srbije, a sa druge sam nesrećan zbog propuštenih šansi. Zaista sam želeo da dam još golova i mislim da se ta želja i videla", rekao je Asano za klupski sajt posle meča.

Asano je istakao i da je daleko od svog igračkog maksimuma.

"Mogu reći da sam sada zaista svoj na svome i da sam se potpuno adaptirao i na klub, zemlju, uslove. Ali ovo je daleko od mog maksimuma, želim i mogu još mnogo više i radiću na tome. Hvala svim saigračima koji su od prvog dana uz mene, koji mi pomažu. Hvala i Nathu na savršenoj lopti za gol..Kao i čitavom timu", zaključio je Asano.

 

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво