Neđić novi trener omladinaca Zvezde

Crvena zvezda je osvajanjem Omladinske lige Srbije obezbedila učešće u Ligi šampiona za mlade, a bisere rođene 2003. godine i mlađe će naredne sezone predvoditi Marko Neđić, koji je sa njima osvojio Kadetsku ligu Srbije.

Dosadašnji trener omladinaca FK Crvena zvezda Slavoljub Đorđević napustio je tu funkciju jer želi novi izazov u seniorskom fudbalu, a na njegovo mesto postavljen je Marko Neđić, koji je prethodno vodio kadete.

Fenomenalan uspeh napravili su omladinci suvereno osvojivši titulu u ligi, ali i time što su ušli među 16 najboljih ekipa na Starom kontinentu. U stopu su ih pratili kadeti koji su takođe postali šampioni Srbije, a koje Marko Neđić podučava već treću godinu, pa će to biti slučaj i naredne sezone.

Talentovani stručnjak će predvoditi dečake rođene 2003. godine i pokušaće da ponovi, pa i nadmaši ovosezonski uspeh, a u tome će mu najvažniji atributi biti igrači poput Mateje Bačanina, Vladimira Miletića, Nikole Stankovića, ali i ostalih crveno-belih bisera.

Slavoljub Đorđević koji je odlično radio sa omladincima prethodne sezone ima veliki broj ponuda, a talentovani stručnjak će u narednom periodu odlučiti koji klub će preuzeti, sve u dogovoru sa Crvenom zvezdom. Podsetimo, čak trojica fudbalera koji su počeli sezonu kod Đorđevića su prebačeni u prvi tim Crvene zvezde - Andrija Katić, Uroš Blagojević i Ilija Babić, dok su Grafičar pojačali - Ričard Odada, Miloš Pantović i Uroš Milovanović.

"Slavoljub Đorđević nije više trener u našoj Omladinskoj školi. Zajednički dogovor njega i kluba je da se oproba u seniorskim vodama, a želeo bih da mu zahvalim na svemu što je uradio za Crvenu zvezdu, fenomenalno vodivši dečake rođene 2002. godine. On je svestan da je Zvezda njegova kuća i da su mu vrata našeg kluba otvorena. Visoko je podigao lestvicu, formirao veliki broj igrača za seniorski fudbal i prezadovoljni smo njegovim radom."

"Svi u Omladinskoj školi smo sigurni da će Slavoljub pokazati da je jedan od najtalentovanijih domaćih trenera i želimo mu mnogo sreće i uspeha u nastavku karijere", izjavio je za klupski sajt glavni trener Omladinske škole Nikola Jelić.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи