Midtjiland organizovao "drajv in" fudbal, navijači ostali razočarani

Danski Midtjiland omogućio je svojim navijačima da utakmicu fudbalskog šampionata na velikim ekranima na stadionu gledaju iz svojih automobila. Vodeća ekipa danskog prvenstva, ipak, doživela poraz i neprijatno iznendila fanove.

Posle gotovo tri meseca pauze zbog pandemije koronavirusa nastavljen je fudbalski šampionat u Danskoj, a veliko iznenađenje priredila je ekipa Horsensa, koja je kao gost savladala domaći Midtjiland 1:0.

Domaći tim sa velikim nestrpljenjem očekivao je nastavak sezone. Midtjiland je bio vodeći na tabeli danskog šampionata sa 12 bodova prednosti u odnosu na Kopenhagen, ali je na "premijeri" doživeo šokantan poraz.

Ekipi nije pomogla ni činjenica da su imali podršku navijača. Doduše, ne na tribinama, ali ispred samog stadiona, gde su na parkingu postavljena dva velika ekrana.

"Drajv in" fudbal mogao bi da postane veoma popularan način zabave, naročito ako se u obzir uzme da navijači neće moći da prisustvuju utakmicama u većini liga koje se nastavljene, ili će tek biti nastavljene posle pandemije koronavirusa.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво