Povredio se i Zlatan Ibrahimović

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović povredio se na treningu i prema prvim procenama biće van terena narednih mesec dana, saopštio je italijanski klub. Trening je odmah prekinut kako bi mu se ukazala pomoć, a rezultati detaljnih pregleda znaće se narednih dana.

Švedski napadač se pre dve nedelje vratio u Italiju iz Švedske gde je trenirao sa ekipom Hamarbija, čiji je suvlasnik, a nastavak treninga sa timom Milana nije najbolje počeo.

Ibrahimović je probleme sa listom imao i krajem januara, povredu je uspeo da brzo sanira i vrati se treninzima za 14 dana, a mediji su već počeli sa nagoveštajima da se radi o povredi Ahilove tetive, a pojedini mediji idu toliko daleko da čak navode kako bi ovo moglo da označi kraj njegove karijere...

Serija A suspendovana je zbog pandemije koronavirusa 9. marta, a nadaju se da će sezona biti nastavljena 13. juna.

Zlatan Ibrahimović je u Milano stigao ove zime i potpisao šestomesečni ugovor s opcijom produžetka saradnje na još godinu dana. On je ove sezone odigrao osam utakmica Serije A i postigao tri gola.

Dvomesečna pauza zbog pandemije virusa je svakako drastično uticala na formu i koncentraciju igrača o čemu svedoči i sve veći broj povreda fudbalera po povratku na timske treninge.

Danas se na treningu povredio i Fudbaler Atletiko Madrida Žoao Feliks, ali se izgleda radi samo o lakšoj povredi.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара