"Štuca" organizacija Evropskog prvenstva, Uefa odložila sastanak

Sastanak Izvršnog komiteta Evropske fudbalske unije (Uefa), koji je trebalo da bude održan 27. maja, pomeren je za 17. jun ove godine. Uefa je saopštila da je došlo do pomeranja sastanka na kojem je tema trebalo da bude organizacija Evropskog prvenstva.

Kontinentalno takmičenje trebalo je da bude organizovano ovog leta, ali je zbog pandemije koronavirusa odloženo za 2021. godinu.

Međutim, promena termina uslovila je nove probleme, zbog čega se oglasila i Uefa.

"Sastanak je pomeren zbog činjenice da je ostalo nekih otvorenih tačaka koje se tiču malog broja predloženih stadiona za Evropsko prvenstvo koje je odloženo", stoji u saopštenju Uefe.

Predsednik Evropske kuće fudbala Aleksandar Čeferin nedavno je izjavio da postoje određeni problemi, kada je u pitanju organizacija takmičenja.

"Razgovarali smo s predstavnicima devet gradova i sve je dogovoreno. Sa preostala tri grada imamo nekih problema. Pa ćemo nastaviti pregovore. U načelu, organizovaćemo prvenstvo u 12 gradova, ali ako to ne bude moguće, onda smo spremni to napraviti u deset, devet ili osam", zaključio je Čeferin.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво