Vukanović: Sjajna stvar je postići gol posle tolike pauze

Fudbaler Crvene zvezde Aleksa Vukanović bio je zadovoljan pobedom svog tima na trening-utakmici protiv omladinske ekipe crveno-belih.

Izabranici Dejana Stankovića juče su posle dva meseca pauze zbog korona virusa odigrali pripremni meč i pobedili omladince 3:0.

"Svaki meč je sam po sebi težak. Omladinci su zaista ozbiljna ekipa. Rade i napreduju iz dana u dan, što je i normalno u njihovim godinama. Nisu se predavali, do poslednjeg minuta su igrali srcem i pokazali su da na njih se može računati. Očekivano je bilo da smo pokazali kvalitet, ipak smo stariji i iskusniji. Iako je pobeda u drugom planu, ali ipak mnogo znači, zbog svake naredne koja će doći", rekao je Vukanović za klupski sajt.

Bez obzira što je bila kontrolna utakmica, Zvezdin napadač nije krio zadovoljstvo zbog postignutog pogotka, ali je pohvalio i mlade snage kluba.

"Naravno da mi znači što sam dao gol, kao i svaki pre ovog. Posle tolike pauze postići pogotak je sjajna stvar. Moglo je biti i više, ali šta je - tu je. Ovo će mi mnogo značiti na psihološkom planu kako bi se iz utakmice u utakmicu povećavao broj golova i pobeda. Želim da kažem i da su omladinci sjajno odigrali, verujem da u njihovoj ligi igraju više napadački. To juče nisu mogli da urade sa lakoćom, ali sam ponosan što imamo ovako sjajan mladi tim."

Vukanović je opisao i kako sada izgleda njegov tim.

"Naravno, teške su noge i moram priznati da smo pomalo i umorni od celokupnog dosadašnjeg rada. Takav je princip rada našeg stručnog štaba, ali nama ne pada teško da treniramo tim tempom. Trudimo se da ispunimo sve što Dejan Stanković i njegov tim zahteva od nas. Za sada sve to ide po planu i mislim da smo na pravom putu", zaključio je Vukanović.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво