Milošević: Izgledalo je iznenađujuće dobro

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević bio je zadovoljan izadnjem svog tima na današnjoj trening utakmici na stadionu u Humskoj.

U međusobnom duelu Partizanovih fudbalera, "beli" tim pobedio je "crni" sa 3:2.

"Ceo stručni štab je komentarisao, svi smo imali neki individulani osećaj kako je to izgledalo, ali neki zajednički utisak je to da je 55-60 minuta izgledalo iznenađujuće dobro s obzirom na situacijau i da smo van ritma dva meseca", rekao je Milošević posle meča.

On je istakao da je voljni momenat igrača takođe bio dobar, kao i da su noge u poslednjih 15 minuta postale "teške" jer fali takmičarskog ritma.

"Zaista sam zadovoljan i odnosom i kvalitetom igre u većem delu meča. Teren je u prefektnom stanju videla se i volja da igraju i to je uticalo. Možemo da budemo zadovoljni", rekao je Milošević i osvrnuo se na to kakvi će treninzi crno-belih biti naredne nedelje.

"Ova nedelja je bila teška, ali će sledeća biti najteža. Mormao da pojačamo trening pre nastavakk prvenstva. Biće fizički zahtevna, ali mislim da smo ove napravili osnovu i dobru bazu da možemo pojačamo trening", zaključio je Milošević.