Sanogo: Lepo je u Zvezdi, svi u Evropi znaju za ovaj klub

U nastavku prvenstva šampion države Crvena zvezda biće jača za fudbalera iz Obale Slonovače Sekua Sanoga, koji se oporavio od povrede koju je zadobio nedugo nakon što je zimus potpisao za klub iz Ljutice Bogdana.

Sanogo je sada potpuno zdrav i jedva čeka da zaigra u crveno-belom dresu, o čemu je pričao za za klupsku televiziju.

"Moram da kažem da se jako lepo osećam u Crvenoj zvezdi, imam izuzetno lepo mišljenje o čitavom klubu, a verujem da sam došao u dobar kolektiv. Zvezda je veliki klub sa bogatom istorijom. Cela fudbalska Evropa zna za ovaj klub i velika mi je čast što mogu da doprinesem ekipi. Zvezda ima mnogo dobrih igrača i mislim da ne bi trebalo da bude nikakvih problema u budućnosti. Takođe, navijači ne treba da brinu, rezultati će svakako doći. Zvezda će sigurno i u budućnosti zadržati mesto koje joj pripada", rekao je Sanogo.

Vezista koji je karijeru gradio u Tunu, Lozani, Jang Bojsu i Itihadu, ne krije da se odlično oseća i da jedva čeka da izađe na teren kako bi pokazao fudbalsko znanje.

"Iza mene je težak period, ali pun sam samopouzdanja i svakog dana izlazim na teren sve spremniji i zadovoljniji svojom formom. Radio sam u etapama i maksimalno sam se trudio da prevaziđem sve prepreke koje je povreda sa sobom donela. Za mene je ovo novo iskustvo i zato se svakog dana trudim da radim što bolje, kako bih se vratio i pokazao šta i koliko mogu", poručio je.

понедељак, 23. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи