Konačno izveštaj sa utakmice, mečevi Kupa Belorusije

Lepo je videti da se negde igra fudbal. U ponedeljak su odigrani mečevi Kupa Belorusije. Dinamo Brest je savladao Šahtjor sa 2:0, a Slavija Mozir je bila bolja od Bate Borisova rezultatom 1:0. Pored fudbala Miloš Krivokapić je pripremio još nekoliko zanimljivih priloga kako se sportisti snalaze u izolaciji.

Fudbal se u Evropi igra jedino u Belorusiji. Zahvaljujući tome oni obaraju silne rekorde. Gomila TV stanica potpisuje ugovore sa beloruskom ligom, jer je to jedini izvor živog fudbal u ovim trenucima.

Jako su popularni na kladionicama, što je razumljivo jer nije veliki izbor utakmica.
U prilogu možete da pogledate detalje sa mečeva Kupa Belorusije. Utakmica između Dinamo Bresta i Šahtjora. Dinamo je dobio ovaj susret sa 2:0. Prvi gol postigao je Aleksandar Nojok. Drugi je delo Pavela Sovjetckog.

Simpatično je delovalo kako su navijači popunili deo tribina na stadionu. Iako je meču prisustvovao skroman broj gledalaca, jedan deo je bio popunjen lukama sa fotografijama dresova, tako da su tribine delovale punije.

Na drugom meču igrali su Slavija Mozir i Bate Borisov, a navijači su se malo našalili, na jednom transparentu je pisalo:

„Ronaldo i Mesi, nema Juventusa,nema Barselone, dođite u Slaviju Mozir"

Slavija Mozir je savladala Bate Borisov sa 1:0. Jedini gol postignut je u 10. minutu, a strelac je bio Pantija.

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko uprkos svim upozorenjima ne prekida prvenstvo, čak poziva gledaoce da u većem broju dolaze na stadione.
 

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво