Morinjo prekršio mere distanciranja, reagovao i gradonačelnik Londona

Menadžer Totenhema Žoze Morinjo priznao je da je prekršio pravila britanske vlade o društvenom distanciranju tokom epidemije koronavirusa.

Morinjo je snimljen kako vodi trening na kojem je bio i Tanguj Ndombele, a portuglaski trener prihvatio je svoju grešku.

"Prihvatam da moje ponašanje nije bilo u skladu sa vladinim protokolom i da smemo biti u kontaktu samo sa članovima našeg domaćinstva. Izuzetno je bitno da odigramo svoju ulogu i poštujemo vladina uputstva kako bi podržali naše heroje iz Nacionalne zdravstvene službe i sačivali živote", izvinio se Morinjo.

I drugi članovi Totenhema "uhvaćeni" su kako krše mere društvene izolacije.

Davinson Sančez i Rajan Sesinjon snimljeni su kako trče jedan pored drugog kroz Londonski park, dok je Serž Orije na društvenim mrežama podelio snimak kako džogira u društvu.

Ponašanje članova Totenhema na meti je kritika, a oglasio se i gradonačelnik Londona Sadik Kan koji je rekao da je takvo ponašanje nedospustivo i da bi fudbaleri trebalo da budu primer, naročito najmlađima.

Totenhem se objavio da su svi članovi kluba obavešteni da moraju da poštuju društveno distanciranje kada treniraju u prirodi, kao i da će odgovorni nastaviti da šalju članovima poruke iste sadržine.

Fudbal u Engleskoj ne igra se od marta meseca, a i dalje nije poznato kada bi Premijer liga mogla biti nastavljena. Sve zavisi od epidemije koronavirusa.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво