Kostić podržao akciju SIM: Kod kuće je zakon

Srpski fudbalski reprezentativac Filip Kostić pridružio se akciji Sportskih igara mladih (SIM) i pozvao sve u regionu da ostanu kod kuće dok traje pandemija korona virusa.

Fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta takođe trenira kod kuće a na društvenim mrežama je podelio svoju poruku.

 

"Budite kreativni i trenirajte kako biste ostali u što boljoj formi kada sve ovo prođe. A da bi što pre prošlo moramo svi da pokažemo solidarnost i odgovornost. Zato ostanite u svojim kućama jer #KodKuceJeZakon", poručio je Kostić.

Sportske igre mladih Srbije, zajedno sa kolegama iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, pokrenule su regionalnu edukativnu i preventivnu akciju #KodKuceJeZakon. Velikom digitalnom kampanjom deci i roditeljima ukazuje se na važnost ostanka u svojim domovima, ali im pružaju i zabavan i edukativan sadržaj putem svih komunikacionih kanala do nastavka aktivnosti na sportskim terenima.

Filip Kostić se pridružio brojnim sportistima poput ambasadora Igara, Nemanje Matića, Luka Modrića, Edina Džeka i Svena Gorana Eriksona koji su se pridružili kampanji #KodKuceJeZakon, zajedno s mnogobrojnim sportistima ali i javnim ličnostima koje šalju poruke podrške svima u regionu, a posebno učesnicima Sportskih igara mladih.

Kada ovo sve prođe, Plamen Igara će krenuti iz Priboja, opštine koja je izabrana za domaćina svečanog otvaranja Igara u Srbiji za 2020. godinu.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво