Mugoša i Đorđević potpisali za Crvenu zvezdu

Fudbaler čačanskog Borca Marko Mugoša i Bojan Đorđević, koji je do sada igrao za Novi Pazar, potpisali su danas ugovore sa Crvenom zvezdom.

Đorđević igra na poziciji desnog beka, a sa crveno-belima je potpisao troipogodišnji ugovor, dok je Mugoša vezni fudbaler i na Marakani bi takođe trebalo da ostane do leta 2013. godine.

"Svestan sam šta se od mene očekuje. Da ne mogu sa tim da se izborim, sigurno ne bih ni prihvatio poziv. Sam crveno-beli dres je velika obaveza, a pogotovu 'desetka', koja ima posebnu težinu. Verujem da ću moći da se izborim sa tim bremenom. Ovo je signurno najveći trenutak u moj karijeri", rekao je Mugoša.

Đorđević je dobio dres sa brojem pet, a veruje da će moći da izbori mesto u timu, bez obzira na jaku konkurenciju.

"Dobro je poznato da je dečački san svakog fudbalera da zaigra u Crvenoj zvezdi. Meni je taj san danas ispunjen. Veoma sam srećan što ću nositi dres našeg najboljeg i najtrofejnijeg kluba. Trudiću se da maksimalnim zalaganjem opravdam poverenje", rekao je Đorđević.

Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić rekao je da je prelazni rok za Crvenu zvezdu počeo radno i da će biti završen do početka priprema 9. januara. Prvi operativac crveno-belih dodao je da je transfer Milana Jeremića iz Zemuna u završnoj fazi.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво