Toni Kros: U dobroj sam formi. Imam mnogo toalet papira

Igrač Reala Toni Kros nalazi se u kućnoj izolaciji. Vedrog duha i uvek raspoložen za šalu rekao je pored toga da je u dobroj formi, stigao je i da se našali rekavši da u kući ima mnogo toalet-papira.

Lekarski tim Reala iz Madrida konstantno prati stanje igrača koji se nalaze u karantinu. Igrači imaju obavezu da im prijave i najmanje naznake bolesti, makar one nemale veze sa koronavirusom.

"U dobroj smo formi", rekao je Kros za emisiju "Lajt najt Berlin" kanala "Pro Ziben" i dodao da je u stalnom kontaktu sa lekarima "kraljevskog kluba".

Takođe, svaki igrač ima poseban plan vežbanja i ishrane, kako bi maksimalno održali formu, iako se nalaze u izolaciji.

Nije mi dosadno, možete da zamislite kako je to s troje dece. Biti kod kuće nikad nije dosadno s klincima. Bez obzira kako gledate, najbitnije je da smo u redu", rekao je Kros.

Igrač Reala se zatim i našalio.

"Isprobavam nekoliko različitih frizura, ali to radim samo za svoju ženu", rekao je Kros i dodao da zbog dece svaki dan jede testeninu.

"Kod kuće imam mnogo toalet-papira".

Kros se osvrnuo i na odlaganje EURO 2020 za godinu dana kasnije.

"Kad se turnir igra najmanja je briga u ovom trenutku. Za sada je najvažnije da se rešimo ovog nevidljivog neprijatelja i da vratimo naše živote u normalu", zaključio je nemački reprezentativac.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи