Ibrahimović pomaže bolnicama u Italiji; Ako virus neće Zlatanu, Zlatan će njemu

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović osnovao je fondaciju za skupljanje sredstava za pomoć bolnicama u Italiji. Fudbaler Milana donirao je 100.000 evra, a namera je da Fondacija skupi bar milion evra.

"Ako virus neće Zlatanu, Zlatan će doći njemu. Oterajmo koronavirus i pobedimo ovaj meč zajedno", poruka je Ibrahimovića kojom je započeo borbu protiv pandemije.

Ibrahimović je osnovao fondaciju za prikupljanje novca, koji će biti doniran bolnicama u Italiji.

"Italija mi je uvek pružala mnogo i u ovom dramatičnom momentu, želim da joj se još više odužim, jer je volim. Rešio sam da, zajedno sa ljudima sa kojim radim, napravim humanitarnu fondaciju koja će pomoći bolnicama. Koristim moć mog govora i želim da se poruka proširi. Ovo je ozbiljan problem i moramo se koncentrisati na konkretnu pomoć, a ne samo na video-poruku", izjavio je Zlatan.

Ibrahimović je naveo da humanitarna fondacija ima cilj da skupi bar milion evra, on sam je donirao 100.000 evra, a pozvao je svoje kolege da mu se pridruže.

"Računam na ljubaznost mojih kolega, svih profesinalnih sportista i onih koji žele da, prema svojim mogućnostima, doprinesu da oteramo ovaj virus. Zajedno možemo pomoći bolnicama, doktorima, sestrama, svim radnicima koji nesebično rade svaki dan kako bi spasili naše živote. Danas mi navijamo za njih", zaključio je Ibrahimović.

субота, 01. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије