I Barselona i Napoli pred praznim tribinama

Revanš meč Barselone i Napolija u osmini finala Lige šampiona igraće se bez publike radi sprečavanja širenja epidemije koronavirusa, saopštila je uprava kluba. U prvoj utakmici u Napulju bilo je nerešeno 1:1, a revanš će se igrati 18. marta.

Posle konsultacija sa predstavnicima vlasti uprava kluba je usvojila predlog Vlade Katalonije koja je istakla da ne odobrava masovna okupljanja, a naročito ne dolazak navijača iz Italije i donela odluku da se revanš meč igra pred praznim tribinama stadiona Kamp Nou.

Revanš meč Barseline i Napolija je na programu 18. marta, a prvi duel dva tima završen je nerešenim rezultatom 1:1.

Ovo je samo još jedna u nizu sličnih odluka jer je ranije saopšteno da gledalaca neće biti ni na utakmici između PSŽ i Dortmunda, a pred praznim tribinama igraće Valensija i Atalanta, kao i Juventus sa Lionom.

Italija, u kojoj je najveća epidemija u Evropi, dan ranije je donela odluku da suspenduje sva sportska događanja do 3. aprila zbog smanjivanja rizika od širenja koronavirusa.  

U Španiji je u ponedeljak prijavljeno više od 1.200 slučajeva, od kojih su 74 osobe na intenzivnoj nezi, a 28 osoba umrlo je od posledica korona virusa.

Špansko ministarstvo zdravlja prijavilo je porast slučajeva zaraze korona virusom oko Madrida, zbog čega su sve škole u tom regionu zatvorene u naredne dve nedelje, počevši od srede. 

уторак, 14. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара