Od najvećeg talenta engleskog fudbala, do raskida ugovora u Turskoj

Danijel Staridž sporazumno raskinuo ugovor sa turskim Trabzonom.

Danijel Staridž je slobodan igrač.

Nekadašnji najveći talenat engleskog fudbala letos je potpisao trogodišnji ugovor sa Trabzonom, ali je saradnja prekinuta nakon svega osam meseci. 

Staridž je postigao sedam golova u 16 utakmica ove sezone, uz četiri asistencije.

On do leta neće moći da potpiše za bilo koji klub u Evropi, ali postoji mogućnost da uhlebljenje pronađe u Americi, tačnije u MLS ligi.

Staridž je debitovao kao 17-godišnjak u Premijer ligi, u dresu Mančester sitija.

Potom je igrao za Čelsi, pa za Liverpul, u kojem je blistao.

Staridž je u dresu "redsa" postigao 50 golova na 116 utakmica, a postigao je gol u finalu Lige Evropa u Bazelu, gde je Liverpul poražen od Sevilje sa 3:1.

Često je odsustvovao zbog povreda, bio je na pozajmici u Vest Bromviču, a na kraju se rastao sa Liverpulom sa medaljom Lige šampiona oko vrata.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије