Atalanta kao gost "rasturila" Leče

Fudbaleri Atalante su kao gosti ubedljivo nadigrali Leče sa čak 7:2 u 25. kolu Serije A. Četvrtom pobedom zaredom Atlanta se učvrstila na četvrtom mestu tabele, dok je Leče sve bliže začelju.

Leće je samo tokom prvog poluvremena uspelo da odoli naletima gostujućeg tima pa se na poluvreme otišlo sa nerešenim rezultato od 2:2.

Ali već na početku nastavka meča u 47. minutu gosti dolaze do prednosti, a potom je usledila serija od čak pet golova do kraja meča za konačnih 7:2.

To je bio treći put od početka sezone da je klub iz Bergama postigao sedam golova na jednom susretu, što nije pošlo za rukom niti jednoj ekipi iz "liga petice".

Četvrtom pobedom u nizu Atlanta se učvrstila na četvrtom mestu tabele sa 48 bodova, čak šest više od petoplasirane Rome, koja im je glavni rival u borbi za mesto koje vodi u Ligu šampiona. 

U narednom kolu Atalanta u derbiju dočekuje Lacio, koji je u odličnoj formi i mogao bi da im prekine pobedničku seriju.

Lečeu je ovo drugi poraz i trenutno su 16. na tabeli, a u narednoj rundi igraju protiv Milana.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије