De Brujne: Gvardiola iznenadio i nas

Junak pobede Mančester sitija u Madridu nad Realom od 2:1, Kevin de Brujne, izjavio je da su i fudbaleri engleske ekipe bili iznenađeni taktikom za koju se odlučio njihov trener Pep Gvardiola.

Gvardiola je promešao karte u Madridu, ostavivši Aguera i Sterlinga na klupi.

Takođe, nešto drugačije uloge od originilanih imali su De Brujne i Bernardo Silva.

"Mislim da za četiri godine ovde sa Pepom smo imali mnoga iznenađenja. Čak i mi igrači, sve do samog početka meča nismo sigurni šta treba da radimo. Odigrali smo dobar meč, odgovorili na gol Iska na brilijantan način. Sada nas očekuje finale Karabao kupa sa Aston Vilom, za šta moramo da se pripremimo", izjavio je Aguero.

Trener Sitija Pep Gvardiola komentarisao je kaznu Uefe, prema kojoj njegov tim u naredne dve sezone neće moći da igra u Ligi šampiona. 

"Ne možemo kontrolisati ono što se dešava van terena, ali možemo ono na njemu i igrači su upravo to uradili. Želeli su da odigraju dobar meč za svoje navijače, ali i za sebe. Nije lako klubu, ali, kao što sam već rekao, ubeđen sam da će uprava i advokati ubediti Uefu da nismo uradili ništa loše, već dobro", rekao je Gvardiola.

"Zadovoljan sam pobedom, ali i izdanjem ekipe. Daleko je od gotovog posla, jer ako postoji jedan tim na svetu koji može da prevaziđe sve, to je Real Madrid. Ipak, mi se nadamo najboljem i ovo je veliko zadovoljstvo. Utakmica u Madridu pokazatelj je kako moramo da igramo na svakom gostovanju", dodao je španski trener.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво