Totenhem i Morinjo slave maestralnog Sona

Fudbaleri Totenhema pobedili su Aston Vilu 3:2 u 26. kolu Premijer lige. Izabranici Žozea Morinja odigrali su dobru utakmicu i na kraju su tek u nadoknadi vremena uspeli da dođu do sva tri boda.

Heroj Totenhema bio je Hjon-Min Son koji je u 94. minutu iskoristio veliku grešku odbrane Vile i potom rutinskom završnicom poslao loptu iza leđa golmana.

Nije dobro utakmica krenula za "Pevce", pošto je Tobi Aldervireld postigao autogol u devetom minutu.

Štoper ekipe iz Londona uspeo je da se iskupi u 27. minutu. Dajer je asistirao, a Holanđanin je poravnao rezultat. Do poluvremena gosti su uspeli da preokrenu rezultat.

Son je u 47. minutu promašio penal, ali je natrčao na loptu i poslao je iza leđa Reine.

U nastavku meča gledali su uzbudljivu igru. Vila je u 53. minutu uspela da dođe do izjednačenja preko Engelsa, posle čega su napadi Totenhema bili sve žešći.

Pokušavali su Bergvajn, Ali i dva puta Son, međutim mreža Vile je mirovala i činilo se da će utakmica biti završena rezultatom 2:2. Ipak, da tako ne bude pobrinuo se Južnokorejac sjajnim pogotkom.

Iskoristio je veliku grešku odbrane i u stilu Tjerija Anrija se stuštio ka kaznenom i rutinski, udarcem u suprotnu malu mrežu doneo veliko slavlje gostima.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво