Igalo izašao iz karantina, moguć nastup za Junajted već u ponedeljak

Poslednje pojačanje Mančester junajteda Odion Igalo izašao je iz dvonedeljnog karantina i staviće se na raspolaganje Oleu Gunaru Solskjeru za meč Premijer lige koji "đavoli" igraju u ponedeljak protiv Čelsija.

Igalo je stigao u Junajted na pozajmicu iz kineskog Šangaja poslednjeg dana januara, a prethodne dve sedmice proveo je u karantinu u Mančesteru.

Prema britanskim propisima, svi građani koju dođu iz Kine moraju da prođu dvonedeljni karantin, kako bi se otklonila svaka sumnja u eventualno širenje koronavirusa.

Igalo je prethodnih 14 dana trenirao samostalno u Mačesteru, po klupskom programu.

Menadžer "đavola" Ole Gunar Solskjer rekao je da će se Nigerijac u toku dana pridužiti ostatku tima, koji je stigao za mini-priprema u Španiji i da će biti spreman za eventualni debi u ponedeljak.

Junated na "Stamford bridžu" igra meč 26, kola Premijer lige protiv Čelsija, a susret je izuzetno bitan za plasman na mesto koje dogodine vodi u Ligu šampiona.

Utakmice je posebno dobila na težini posle vesti da će Mančester siti biti kažnjen oduzimanjem bodova, zbog kršenja pravila o finansijskom fer-pleju.

broj komentara 0 pošalji komentar