Ruski i srpski gigant ostaju zajedno

Ruski gasni i srpski fudbalski gigant, Gasprom njeft i Crvena zvezda, produžili su danas saradnju koja će po slovu novog ugovora trajati do 2022. godine.

Gasprom njeft sarađuje sa najtrofejnijim srpskim fudbalskim klubom od 2010. godine, a u skladu sa novim sporazumom ta kompanija ostaće generalni sponzor Crvene zvezde do sredine 2022. godine.

"Naša saradnja sa Crvenom zvezdom je svojevrstan simbol odnosa Gasprom njefta prema zemlji u kojoj kompanija već više od 10 godina uspešno učestvuje u razvoju energetskog sektora, kao i prema građanima Srbije. Crvena zvezda je jedan od najtrofejnijih klubova, koji ima ogromnu armiju navijača, i to ne samo u Beogradu, već i na teritoriji cele bivše Jugoslavije", rekao je Aleksandar Dibalj, član Izvršnog odbora Gasprom njefta i dodao:

"Mi vidimo sponzorski ugovor kao efikasan marketinški instrument promocije naše GAZPROM mreže benzinskih stanica i maziva brenda Dži-Enerdži (G-Energy) na Balkanu. Crvena zvezda nas godinama raduje kako postignutim sportskim rezultatima, tako i razvojem akademije kluba.  Potpisivanje novog sporazuma je logičan korak u nastavku naše dugogodišnje saradnje", poručio je.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić zahvalio se Gasprom njeftu na poverenju.

"Nastavak saradnje je odlična vest ne samo za naše navijače, već i za srpski fudbal u celini. Gasprom njeft je podržavao Crvenu zvezdu u najtežem, ali i za klub najuspešnijem periodu u novijoj istoriji. Siguran sam da su ispred nas nove pobede i uspesi, za koje je pođednako zaslužna i ruska kompanija. Simbol tih pobeda je logo na dresu fudbalera Crvene zvezde" -  izjavio je Terzić nakon produžetka ugovora.

broj komentara 2 pošalji komentar
(četvrtak, 19. dec 2019, 09:28) - anonymous [neregistrovani]

Ре.Руски и српски гигант заједно

Не буди толико критичан. Ипак је то велика руска фирма и биће и она гигант!

(četvrtak, 19. dec 2019, 09:17) - CB [neregistrovani]

Ruski i srpski gigant ostaju zajedno...

...vidim samo jednog giganta!