Srbija i Paragvaj u prijateljskom duelu

Fudbalska reprezentacija Srbije dočekije selekciju Paragvaja u prijateljskoj utakmici koja počinje od 20.45 na stadionu u Kruševcu. Tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu. Ovo je pripremni meč naših fudbalera pred gostovanje Litvaniji u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020.

Obe selekcije će meč početi u znatno izmenjenim sastavima jer selektori neće moći da računaju na najbolje sastave najčešće zbog povreda igrača.

Selektoru Ljubiši Tumbakoviću u timu će zbog povreda nedostajati nekolicina igrača poput Dušana Tadića, Nikole Maksimoviće i Sergeja Milinković-Savića. 

Na drugoj strani selektor Paragvaja Eduardo Berizo izvešće znatno izmenjen sastav u odnosu na onaj koji je na Kopa Amerika stigao do četvrtfinala. U timu nema poznatih ofanzivaca Huana Iturbea, Oskara Romera i Oskara Kardoza, a neće biti ni ove sezone odličnog napadača Bolonje Federika Santandera. 

Prijateljska utakmica fudbalskih reprezentacija Srbije i Paragvaja igra se od 20.45 u Kruševcu, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

broj komentara 0 pošalji komentar
div id="adoceanrsvdcfhklggd">