Milivojević: Mart moramo da dočekamo spremni

Povratnik u reprezentaciju Srbije Luka Milivojević posle pobede u Luksemburgu 3:1 izjavio je da je uveren u plasman na EURO, uprkos tome što ekipa trenutno ne izgleda baš najbolje.

"Od nas ljudi brzo zaboravljaju uspeh, ali ne samo kod nas, tako je u celom svetu. Ajde da kažem 90 odsto ove ekipe nas je pre dve godine odvelo na Svetsko prvenstvo, u grupi koja nije bila nimalo laka. Siguran sam da možemo, samo nam treba vremena, da selektor koji je nov namesti sve, da skautira i uradi šta je potrebno", rekao je Milivojević novinarima u Luksemburgu.

 

Prema njegovim rečima, i dalje mora da se proba kroz grupu, iako je teško, ali mart i baraž moramo da dočekamo spremni.

"Biće nam lakše tada jer ćemo se upoznati sa selektorom, imaćemo dva okupljanja, tri-četiri utakmice, znači nije to šest meseci, ali verujem da možemo", poručio je Milivojević.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво