Milivojević: Mart moramo da dočekamo spremni

Povratnik u reprezentaciju Srbije Luka Milivojević posle pobede u Luksemburgu 3:1 izjavio je da je uveren u plasman na EURO, uprkos tome što ekipa trenutno ne izgleda baš najbolje.

"Od nas ljudi brzo zaboravljaju uspeh, ali ne samo kod nas, tako je u celom svetu. Ajde da kažem 90 odsto ove ekipe nas je pre dve godine odvelo na Svetsko prvenstvo, u grupi koja nije bila nimalo laka. Siguran sam da možemo, samo nam treba vremena, da selektor koji je nov namesti sve, da skautira i uradi šta je potrebno", rekao je Milivojević novinarima u Luksemburgu.

 

Prema njegovim rečima, i dalje mora da se proba kroz grupu, iako je teško, ali mart i baraž moramo da dočekamo spremni.

"Biće nam lakše tada jer ćemo se upoznati sa selektorom, imaćemo dva okupljanja, tri-četiri utakmice, znači nije to šest meseci, ali verujem da možemo", poručio je Milivojević.

broj komentara 3 pošalji komentar
(sreda, 11. sep 2019, 14:15) - Brana Svedska [neregistrovani]

Milivojevic

to najbolje zna ali nesme javno da kaze. Kao bivsi kolega toplo preporucujem Roy-e Hodgson-a jer kod njega nema "trte mrte"! Roy bi nas u rekordnom vremenu doveo u red, ne samo ekipu vec i ceo fss.

(sreda, 11. sep 2019, 13:44) - Knuper [neregistrovani]

Imajte poverenja

Čovek koji je u Srbiji osvojio 6 titula i 3 kupa a u Kini 2 titule i 2 kupa koji je 8 puta u Srbiji i 2 puta u Kini proglašavan za trenera godina treba nešto da pita Milojevića?!? Neverovatno.

(sreda, 11. sep 2019, 09:17) - anonymous [neregistrovani]

Cile123@gmail.com

Neka selektor pita Milojevica, kako se igra na rezultat, i sakupljaju bodovi, nema tu mudrosti, samo znanje,

div id="adoceanrsvdcfhklggd">