Moguća istraga Uefe protiv Vejna Runija

Evropska fudbalska unija (UEFA) najavila je pokretanje istrage protiv igrača Mančester junajteda Vejna Runija zbog toga što je zgazio fudbalera Alborga Kaspera Rizgarda u utakmici dva tima koja je završena nerešeno (2:2).

UEFA je najavila da će analizirati snimak incidenta i da će potom doneti odluku o eventualnom pokretanju istrage.  "Svesni smo da je došlo do incidenta i utvrdićemo sve detalje i okolnosti, pre nego što odlučimo koji će biti naši naredni koraci", navodi se u saopštenju UEFA.

Glavni sudija na meču šestog kola Lige šampiona Mančester-Alborg, Francuz Loran Duamel nije video taj incident, ali je Rizgard posle utakmice izjavio da na grudima još ima tragove Runijevih kopački. Rizgard je izjavio da mu se Runi izvinio posle utakmice, ali je istakao da je fudbaler Mančestera trebalo da dobije crveni karton.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи