Degenek: Imam više rodbine iz Knina zbog prelaska u Zvezdu

Fudbalski reprezentativac Australije Miloš Degenek kaže da je dobio mnogo čestitki iz Knina, grada u kome je rođen, zbog potpisa za Crvenu zvezdu.

Snažni defanzivac došao je u Zvezdu u transferu vrednom 200.000 evra iz japanske Jokohame odmah po završetku obaveza sa reprezentacijom na Mundijalu u Rusiji.

"Česitala mi je i šira rodbina, ne znam ni koliko njih se javilo, čak i za one koje ne poznajem. Dobijao sam poruke "Đe si rode", "Čestitam rode", "Svaka čast"... Ođednom sam dobio mnogo više rodbine, verujem da će pola tribine biti moja rodbina, a pola ostali", našalio se Degenek, uz konstataciju da veruje da će njegovi dresovi biti najprodavaniji.

Nova "petica" Zvezde podsetila je da je 1995. izbegla iz Hrvatske sa porodicom u Aranđelovac, a onda se i preselila u Australiju pet godina kasnije.

"Bio je to težak period, ne volim da pričam o tome. Ostaje interno u porodici", nije želeo da se vraća u prošlost Degenek.

Degenek, koji je u Zvezdu došao kao zamena za Damijana Le Taleka zbog sličnog stila igre, istakao je da mu je čast što je obukao dres najvećeg kluba na Balkanu.

"Verujem da možemo da se plasiramo u Ligu šampiona", optimista je Degenek koji je kratko bio i omladinski reprezentativac Srbije.

broj komentara 0 pošalji komentar
div id="adoceanrsvdcfhklggd">