Potvrđena kazna Čukaričkom

Komisija za žalbe Zajednice klubova Super lige potvrdila je kaznu Čukaričkom, kojom je taj klub prvenstvenu utakmicu protiv Rada izgubio službenim rezultatom 3:0.

Čukarički je dan pre  igranja te utakmice bio suspendovan zbog toga što nije izmirio finansijske obaveze prema svom bivšem igraču Mirku Poledici.

Komesar za takmičenje Zajednice klubova Super lige Branislav Delić odlučio je da taj susret bude registrovan službenim rezultatom, a Komisija za žalbe je tu odluku potvrdila, nakon čega je ona postala pravosnažna.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво