Tošić dobio britansku radnu dozvolu

Reprezentativac Srbije i prvotimac Partizana Zoran Tošić dobio je radnu dozvolu za igranje u Velikoj Britaniji i u januaru će potpisati ugovor sa Mančester junajtedom, saopšto je prvak Evrope i Engleske.

Sportski direktor Partizana Ivan Tomić rekao je da "još ništa nije gotovo".

"Znamo da je Tošić dobio radnu dozvolu, ali ništa još nije gotovo. Interesovanje Mančestera postoji, ali ne mogu ništa da kažem dok ne odigramo sve utakmice do kraja polusezone i dok ne počne zimski prelazni rok", izjavio je Tomić.

Današnjem sastanku u Šefildu na kome je raspravljeno o Tošićevoj dozvoli  delegaciju Mančestera predvodio je trener tog kluba Aleks Ferguson.

Prema britanskom zakonu, da bi fudbaler  dobio radnu dozvolu mora da u poslednje dve godine odigra 75 odsto utakmica za reprezentaciju koja je među prvih 70 na rang-listi Fife.

Tošić je do sada odigrao 12 utakmica za seniorsku reprezentaciju Srbije, ali je ove godine zabeležio samo šest nastupa za nacionalni tim, koji je imao ukupno 14 mečeva.

Srpski i engleski mediji prošle nedelje javili su da je Mančester junajted zainteresovan i za drugog Partizanovog fudbalera Adema Ljajića.

Pojedini mediji prošle nedelje objavili su i da će visina Tošićevog transfera biti oko 3,5 miliona evra, dok je za Ljajića Mančester navodno spreman da izdvoji dvostruko više.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи