Podneta tužba protiv FS i OK Italije zbog blage kazne

Svetska antidoping agencija podnela je tužbu Sportskom sudu za arbitražu kako bi se povećala suspenzija italijanskom fudbaleru Nikolu Čerubinu jer se nije pojavio na obaveznom doping testu posle utakmice.

WADA je podnela tužbu protiv Italijanskog olimpijskog komiteta (CONI) ali i Fudbalskog saveza Italije (FIGC), nakon što su Čerubina u martu suspendovali na samo mesec dana, jer se nije pojavio na doping testu.

Čerubin se nije pojavio na testovima koji su obavljani posle utakmice koju je 31. oktobra prošle godine njegov klub Ređina igrao protiv Livorna. On sada igra za klub iz druge italijanske lige Citadelu.

Očekuje se da će CAS konačnu odluku o ovom slučaju doneti sledeće godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи