Ančeloti: Bolji smo nego prošle sezone

Trener Bajerna iz Minhena Karlo Ančeloti veruje da je njegov tim jači nego prošle sezone i nada se da će to pokazati u predstojećem meču protiv Anderlehta u Ligi šampiona.

Fudbaleri Bajerna dočekuju u utorak Anderleht u prvom kolu Grupe B Lige šampiona. U drugom meču te grupe sastaće se Seltik i Pari Sen Žermen.

"Mislim da smo bolji nego prošle sezone i nadam se da ćemo to i pokazati na sledećoj utakmici. Novi igrači su povećali kvalitet tima, ali treba nam vreme... Nadam se da ćemo uskoro biti bolji. Prošle godine smo bili na dobrom nivou, pa neće biti lako poboljšati se još više, ali mislim da to možemo", rekao je Ančeloti.

Italijan je naveo da će biti teško osvojiti Ligu šampiona ove sezone.

"Ima mnogo klubova koji bi mogli da osvoje trofej. Real Madrid, Barselona, možda Bajern... Mančester junajted nije bio tu prošle sezone, na primer. Biće još teže ove godine", rekao je Ančeloti.

Bajern igra protiv Anderlehta nakon poraza od Hofenhajma od 0:2 u Bundesligi.

"Igranje u Evropi se uvek razlikuje od igranja u domaćem prvenstvu. Moramo da preuzmemo kontrolu nad utakmicom... Nismo to uspeli protiv Hofenhajma, ali sam siguran da ćemo sutra uspeti", rekao je Manuel Nojer, golman nemačkog šampiona.

Utakmica između Bajerna i Anderlehta igra se sutra od 20.45 na Alijanc Areni.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара