Đukić: Presudilo iskustvo i poraz u Humskoj

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić posle eliminacije od Olimpijakosa u kvalifikacijama za Ligu šampiona izjavio je da je presudilo iskustvo i poraz u prvom meču.

Partizan je u Atini odigrao 2:2, ali Grci idu dalje zahvaljujući pobedi u Beigradu 3:1.

"Kao što smo i najavili napali smo Olimpijakos od prvog minuta u njegovoj kući i sve vreme bili aktivni. Mogli smo i da pobedimo, nijednog trenutka nismo se predavali, ali na kraju, dvomeč je presudilo iskustvo i poraz u Humskoj. A iskustvo je apsolutno na strani Olimpijakosa", rekao je Đukić.

Partizan će igrati u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope, a žreb je u petak u Nionu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво