Vokri: Postoji mogućnost da Kosovo izgubi članstvo u Uefi i Fifi

Moguće je da se situacija vezana za članstvo Kosova u međunarodnim fudbalskim organizacijama preokrene, iz političkih razloga, ali i zbog nedostatka infrastrukture, rekao je predsednik kosovskog fudbalskog saveza Fadilj Vokri.

Vokri je rekao da bi odlaganje izgradnje valjanog stadiona na Kosovu moglo doprineti preispitivanju odluke o primanju Kosova u Članstvo Uefe i Fife.

Nekadašnji napadač Prištine i Partizana je prištinskom portalu Kalzo rekao da njegova izjava ne predstavlja "pritisak" na vlasti da izgrade stadion već "čistu realnost".

"Ukoliko se ovako nastavi, ne vidim drugačiji ishod", rekao je Vokri.

Vokrijeva izjava je usledila pošto su zvaničnici Uefe odbili plan vlasti u Prištini o renoviranju stadiona vrednom 3,8 miliona evra u tom gradu.

broj komentara 2 pošalji komentar
(petak, 30. dec 2016, 19:06) - DDanonymous [neregistrovani]

UEFA protiv svoga Statuta????

Iako u Statutu UEFA pise da clanica moze biti samo drzava koja je clanica UN,ipak su celnici pustili KosMet u UEFA i FIFA a nakon sto su se nasi,FSS,zalili sudu u Lozani nema drugog rjesenja osim ponistenja njihovog clanstva.Za sada sud UEFA prolongira stavljanje nase zalbe na dnevni red,a obzirom da se i politicka situacija u svijetu mijenja,onda je Vokri sigurno nacuo da ce im ponistiti privremeni ilegalni boravak u UEFA i FIFA.

(petak, 30. dec 2016, 18:08) - anonymous [neregistrovani]

Slabo podmazujete!

Mislili ste to ide jednokratno? Date pare nekom američkom senatoru, on izlobira i to je to?

Uopšteno, o statusu: status je teško održati, mnogo teže nego postići!