Читај ми!

Real savladao Ameriku, za trofej protiv Kašime

Fudbaleri madridskog Reala plasirali su se u finale Svetskog klupskog prvenstva, pošto su u polufinalu savladali meksičku Ameriku sa 2:0 (1:0). Drugi finalista je japanska Kašima. Meč se igra u nedelju od 11.30.

Strelci za šampiona Evrope bili su Karim Benzema u 45. minutu i Kristijano Ronaldo u 90. minutu.

Najbolji fudbaler sveta prethodno je u prvom poluvremenu pogodio prečku, a potom nije iskoristio jednu veliku šansu, kada sa samo tri metra nije uspeo da glavom sprovede loptu u mrežu.

Madriđani će se za trofej boriti protiv japanske Kašime, koja je juče u prvom polufinalu savladala kolumbijski Atletiko nasional.

Finale je na programu u nedelju od 11.30.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво