Atletiko zatražio da se titula dodeli Šapekoenseu

Kolumbijski fudbalski klub Atletiko Nasional zatražio je od Južnoameričke konfederacije da titulu Sudamerikana dodeli Šapekoenseu, posle tragedije i pada aviona na putu na prvu utakmici finala.

Kako prenose lokalni mediji, predstavnici Atletiko Nasionala na današnjem sastanku sa ljudima iz Komnebola zatražili su da se pehar takmičenja uruči brazilskom klubu, a Kolumbijcima dodeli mesto u Kupu Libertadores naredne godine.

Avion sa brazilskom ekspedicijom srušio se na putu ka Medeljinu, šest od 81 putnika je preživelo, a postoji mogućnost da ih ima još jer je potraga u toku.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво