Читај ми!

Ronaldo: Igraću fudbal još 10 godina

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo odbacio je mogućnost da se penzioniše po isteku novog ugovora sa Real Madridom i rekao da će igrati još 10 godina. Novi ugovor Ronalda veže za Real do leta 2021, kada će bivši fudbaler Sportinga i Mančester junajteda imati 36 godina.

"Srećan sam ovde i želim da ostanem, ali ovaj ugovor neće biti moja poslednja reč u fudbalu. Ispred mene je još 10 godina karijere, ali ne mogu da potvrdim da li ću biti u Realu i u četrdesetim, ne mogu ovde da igram zauvek, želeli me oni ili ne", preneli su španski mediji Ronaldove reči.

Novi ugovor Ronalda veže za Real do leta 2021, kada će bivši fudbaler Sportinga i Mančester junajteda imati 36 godina.

Ronaldo je kazao da veruje da je potpisivanje novog ugovora došlo u savršenom trenutku za njega, posle osvajanja Lige šampiona s klubom, odnosno Evropskog prvenstva sa reprezentacijom Portugalije.

"Ovo je san, nešto posebno", kazao je Ronaldo.

Trostruki dobitnik nagrade za najboljeg fudbalera sveta u Real je došao iz Junajteda, za tada rekordan iznos, a za španski klub je igrao 360 puta i postigao 371 gol.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво