Toni Adams trener Portsmuta

Bivši kapiten Arsenala i reprezentacije Engleske Toni Adams imenovan je za šefa stručnog štaba premijerligaša Portsmuta, a na tom mestu naslediće Harija Rednapa, koji je u subotu preuzeo ekipu Totenhema.

Adams, 42, je u poslednje dve godine bio Rednapov pomoćnik, a u subotu je, zajedno sa Džoeom Džordanom, vodio tim na utakmici protiv Fulama (1:1).

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji Arsenala, dres "tobdžija" nosio je od 1984. do 2002. godine i u tom periodu odigrao je 504 utakmice i postigao 32 gola. Za reprezentaciju Engleske igrao je 66 puta i postigao pet golova.

Po završetku karijere posvetio se trenerskom poslu i u sezoni 2003/2004 vodio je bez većeg uspeha Vikomb. Potom je radio u Fejenordu i Utrehtu, a od 2006. godine je u Portsmutu. Prvi put samostalno će voditi taj tim u subotu na gostovanju Liverpulu.

Pored Adamsa, kandidati za Rednapovog naslednika bili su bivši trener Njukasla i Čelsija Sem Olardajs i Avram Grant.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи